Jaluzele verticale ieftine bucuresti - 0769.895.943 - 0726.909.006

TAMPLARIE DIN PVC - KMG SI REHAU

 

Fabrica in care se produc profilele este construita si echipata de catre ingineri germani si austrieci, cu materiale de ultima generatie, sub controlul strict al Institutului Greiner Group, iar personalul este instruit in fabricile firmei Greiner Extrusiontechnik.

Laboratorul fabricii in care se produc profilele este echipat cu toate aparatele necesare pentru testarea sistemelor de profile, in conformitate cu cerintele mondiale pentru calitate.

AVANTAJE SISTEMELOR DE PROFILE KMG SI REHAU:

- in cladiri cu aer conditionat, ferestrele fabricate cu sistemele de profile KMG si REHAU pot reduce pierderile de energie cu 37%.

- standarde europene de luciu a suprafetei.

- este un profil ecologic ce nu contine plumb.

-  sistem de etansare pe trei garnituri.

- sunt rezistente la lovituri de 3 kg/cm, la o temperatura ambientala de 23C.

- armatura este universala pentru profil toc, cercevea fereastra si montant.

 

PRET: 45 EURO / MP

 

      

 

TAMPLARIE DIN ALUMINIU - BI-AL

 

Profilele sunt fabricate prin procedee tehnice moderne(turnare continua cu racire zonala ,extrudare la cald de precizie ridicata cu prese hidraulice automate comandate prin computer ,tratament termic in cuptor cu ciclu complet automatizat ,vopsire cu vopsea pulbere in camp electrostatic pe o linie automata dotata cu roboti,etc.) care asigura stabilitatea procesului de productie si calitatea constanta 

 

PRET: 85 EURO / MP

 

PLASE INSECTE

1. Plase tip cadru 
      Plasele sunt fixate pe un cadru metalic din aluminiu. Cadrul este prevazut cu balamale, permitand oscilare batanta in exteriorul geamului. Fixarea se face cu un sistem de inchidere fiabil, actionat din interior cu un maner cu design placut. In sezonul rece, plasa tip cadru poate fi demontata cu usurinta si remontata in sezonul cald. Aceasta operatiune nu necesita pregatire de specialitate, fiind la indemana oricui.
      2.  Plase tip rulou  
       Plasele sunt construite cu caseta si ghidaje de   aluminiu, iar sita    este din fibra de carbon   translucenta, neinflamabila, rezistenta la    intemperii   si actiunea razelor solare. Culoarea sitei este gri, iar   culorile standard pentru profilele de ghidare si caseta   sunt alb si    maro.

 

 

GLAFURI PVC - BETABOARD

   BETABOARD este un glaf de interior robust si impermeabil, realizat din PVC RIGID. Structura sa interioara cu alveole triunghiulare ii confera o deosebita rezistenta. Imprimeurile acestor glafuri sunt realizate cu o folie de o deosebita calitate, atasata de un glaf printr-un procedeu teroadeziv. 
   Glafurile de fereastra BETABOARD sunt disponibile in culori diferite si gratie foliei de mai sus mentionate, au o deosebita rezistenta la zgarieturi precum si la procesul de imbatranire. Pe partea inferioara , glafurile sunt prevazute cu canale in forma de coada de randunica ce ajuta la o fixare usoara si durabila.

 

JALUZELE VERTICALE IEFTINE BUCURESTI - 0726.909.006 - 0769.895.943